Főoldal

    Események

    Felvételek

    Cikkek

    Galléria

    Hitvallásunk

    Online Biblia

    Vendégkönyv

    Facebook

    BejelenkezésAz Új világrend hamisprófétájajesusissavior.com, By David J. Stewart | August 2006
Fordította: Berkes Sándor


Ratzinger 2006 júliusában járt a Spanyol Valenciában. Nézzünk meg néhány fotót az utazásáról.
A hátborzongató fotón egy hatalmas Hórusz szem látható.Ez a Spanyol város a tudomány és a művészet városa, és a Hórusz szemét ábrázoló hatalmas épület nem más, mint az okkult szabadkőműves palota. A szabadkőműves szimbólumok között Hórusz szeme a mindentlátó szem, amely a totális kontroll szimbóluma. Azt jelképezi, hogy Sátán kontrollálja a démonizált világot. A bűnös világnak Sátán az istene. Lásd 2Korinthus 4:4.
Következő panoráma fotó a tudomány és művészet városáról. A katolikus város lakói eljöttek, hogy hallgassák Ratzingernek a család értékeiről szóló prédikációját. Döbbenetes az a kék valami. Az lenne a kereszt?Itt pedig maga a hamis próféta a mindent látó szem szomszédságában!Nézzétek!!! Itt minden csupa szem!Ez a szabadkőműves szimbólum jelenik meg a dolláron is, a mindent látó Hórusz szemmel.A közönség egészen sokatmondó. Sátánimádó fiatalok társasága, amint felmutatják a pápai süveget, ami tulajdonképpen Dágonnak a filiszteus halistennek a feje. A kék inges lány sátáni köszöntéssel szalutál.
Dagon, a Filiszteusok hal istene.

A hal isten feje és szája adja a pápa süvegének formáját, amelyet ha felülről szemlélünk, akkor látható Hórusz mindent látó szeme.

Hórusz
Hórusz az egyiptomiak gyermek istene. Ízisz és Ozirisz fia. Szárnyas napistenként is ábrázolják. Sólyomfejű istenember.Itt látható Dágon szobra balról. A fönti képen Hórusz, mint szárnyas napisten Dágon társaságában. Lenti képen pedig a pápa a sokatmondó süveggel.


Istenem! Ez olyan, mint a Jelenések 13:16.?!!
"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;" Jelenések könyve 13:16


Itt egy Spanyol katolikus templom. Jézus, … és a főnix madár?!!A főnix madár egy okkult szimbólum. Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopolisz városában, a „nap városban”. Szoros összefüggésben állt a felkelő nappal és a napistennel, Ré-vel/Ra-val. (Luciferrel)


Itt látható az Ég királynője és karján lucifer. Valamint az is, hogy az anya megcsókoltatja gyermekével a szoborképmást.Gyermekekkel csókoltatják az Ég királynőjét. A járványok biztos terjesztője ez a ceremónia."Mert az Isten, aki szólt: sötétségből világosság ragyogjon, ő gyújtott világosságot a mi szívünkben az Isten dicsősége ismeretének a Jézus Krisztus arcán való világoltatása végett." 2Kor 4:6


Ferenc pápa
egyesítési folyamata (vallások beolvasztása)Keneth CopelandJoel OsteenEgyéb ökumenikus eseményekVeszélyes a Jézussal való személyes kapcsolatMindegy, hogy zsidó, katolikus, iszlám, egy az istenük
Dátum: 2015.09.18 17:53:15
Idők jelei

Iszlám Európai elterjedése
Biblia álláspontja a melegekről?
Vallások egyesítése a világbékéért, Man Hee Lee
Az Új világrend hamisprófétája
Az Eufrátesz kiszáradóban van
Egy másik Noé bárkája, avagy felkészülés?
God bless Amerika
Németh Sándor: ÉBRESZTŐ!!!
Töröljük el a készpénzt! – javasolja ismét a Financial Times