Főoldal

    Események

    Felvételek

    Cikkek

    Galléria

    Hitvallásunk

    Online Biblia

    Vendégkönyv

    Facebook

    BejelenkezésIszlám Európai elterjedése


A mai nyugati stílus életvitelnek köszönhető, hogy az európai országok őslakosainak száma csökken, úgyanis jóval kevesebb gyerek születik egy európai népnél mint ahányan halnak meg, de ez nem így van a nem európai népekkel akik európába vándoroltak, sokan sikeresen beolvadtak és hasznos tagjai a társadalomnak (lásd négerek Franciáknál) de van olyan nép is ami vallása és arra alapuló kultúrájuk teljesen más és ők akarják a befogadó országot megváltoztatni, mint az iszlám, legjobban azok akik erőszakos migránsok és azt se felejtsük el, hogy ez a helyzet a szélsőséges terroristáknak se jön rosszul, hogy néha egy-egy embert becsempészenek, azt se felejtsük el, hogy érdekes mód az arab testvéreik nem engedi be a szíriaiakat, pedig pénz, jó lét van náluk és kulturájuk is hasonló, ez nem véletlen.

Mielőtt mindenki rózsaszín ködben lenne arról, hogy szegény menekültek, a háborúból jöttek, először azt a menekült összetételt kellene megnézék ami itt van, hogy lehetséges, hogy egészséges életerős férfiak a legeslegnagyobb része a menekülteknek? Miért van az, hogy a legtöbb a segítséget semmibe nézi ha már indul a vonat németbe? Miért van az, hogy a legtöbben nem is szíriából jöttek mégis mindenki szír menekültekről beszél?5 Mózes 28:43-45
A jövevény, aki közötted van, feljebb-feljebb emelkedik feletted, te pedig alább-alább szállasz.
Ő fog néked kölcsönt adni, és nem te kölcsönzöl néki; ő fej lesz, te pedig fark leszel.
És ez átkok mind reád szállanak, és üldöznek téged és megteljesednek rajtad, míglen elpusztulsz; mert nem hallgattál az Úrnak, a te Istenednek szavára, hogy megtartottad volna az ő parancsolatait és rendeléseit, amelyeket parancsolt néked;


Jénos evan. 10:1
Bizony, bizony, mondom néktek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló;Az érem másik oldala, hogy most is vannak olyanok akik a muzulmán országokból jöttek, jól beilleszkedtek és minden rendben van de az ilyen emberek többsége Törökországból jött ami a híd Európa és Ázsia között (persze vannak akik máshonnan jöttek és az Európai kultúrába sikerült beilleszkedjenek, de sajnos nem ez jellemző mert a többségük vallásos és az pedig a világuralomra buzdítja a híveket Allah nevében - Szent háborúra).

Ez egy magyarországon terjesztett felhívás (klikkeljen a képre)Többen azt állítják, hogy menekültek, rendben ez igaz .... részben; egy része téleg az és nekik a segítség jól jön, de a probléma az, hogy többségében életerős, egeszséges és háborúképes férfiak jönnek és nagyobb arányban mint a nők+gyerekek+öregek, ilyenkor kérdezhetjük, hogy lehet ez? mivel más országokban van, hogy a nők is harcolnak nem, hogy a férfiak, itt meg a jóval nagyobb többség férfi vagy inkább azért férfiak mert a menekültek mellé sokan mások is csapodtak (eldobva a papírokat) és talán ők azok akik eldobják az ételt és vizet amit kínálnak nekik? Azért érdekes mert csont és bőr afrikaiakért nem buzgolkodnak annyira.

Feltehetjük a kérdést miért áramlanak iszlamisták Európában és hazájukban pedig nem kímélik a keresztényeket és nem, hogy egyenlően kezelnék mint a számukra megvetett nyugat.


Vannak oldalak például ami ilyen támadásokról számol be például a www.thereligionofpeace.com - christianattacks .

Az idő kérdése és a bevándorlók lesznek többsége, ez nem kétséges, már most vannak európai országok ahol több meccset van mint templom.

Abdul Tadik Gulma negyedik feleségével, a mindössze 12 éves Szulfikarral fotóztatja magát és képtelen felfogni, hogy mi rossz van abban, hogy ő egy 12 éves lánnyal folytat nemi életet.
Forrás: Pedofilia és az iszlám


Jemenben pl. a hivatalos törvények csak 15 évtől engedélyezik a házasságot, de ezt senki nem tartja be és a gyerekgyalázások ott is mindennaposak. Miért?
Nos talán a válasz abban rejlik, hogy mohamed utolsó felesége, Aisha mindössze 6 éves volt, mikor mohamed feleségül vette, és 9 éves mikor konzumálta (elhált) véle (azaz meggyalázta). Mohamed már elmúlt 50 éves, mikor Aishát feleségül vette.


Egy videó azt hiszem 2008-ból ami jóval előtte már figyelmeztett Európa iszlamizálódására, talán nagyobb volt akkor a becslés mérteke de a folyamat az biztos és most ezt segíti elő ez a menekült helyzetKanadai radikális iskolában lefejezős játék / előadás gyerekeknek

Pokol Béla a hírtv -n szintén európa jövőjét festi le az iszlám fényében.


Ausztrália
Kitiltják az országból a radikális muszlim szónokokat. A kérdés azután került előtérbe Ausztráliában, hogy a Hizb ut-Tahrir (Felszabadítási Párt) nevű szélsőséges iszlamista szervezet nyílt előadást akar tartani pénteken Sydney-ben. A hatóságok becslése szerint 160 ausztrál állampolgár harcol az Iszlám Állam és az al-Kaida oldalán.

Forrás: hvg.hu - Ausztralia lepett egy nagyot az Iszlam Allam terjedese ellen
Mit tegyünk?

Rengeteg cikk az interneten de mégse tesznek a politikusok ellene? miért? több féle válasz lehet: pénz, befolyás, vagy ez előre meg volt tervezve?
Mindegy, a lényeg, hogy te, aki olvasod ezt a cikket, ne ijjedj meg és ne kezdj el gyűlölködni mert ők is emberek csak meg vannak tévesztve

Efézusi levél 6:12 - Mert nem vér es test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.

Mit tehetsz?
Borulj térdre és imádkoz az országodért és annak vezetőiért, európai vezetőkért, a levegő égbeli fejedelem és hatalmasságok ellen, azért, hogy minél több ember adja át az életét tiszta szívvel keresve az Úr akaratát.


Dátum: 2015.09.22 18:00:35
Idők jelei

Iszlám Európai elterjedése
Biblia álláspontja a melegekről?
Vallások egyesítése a világbékéért, Man Hee Lee
Az Új világrend hamisprófétája
Az Eufrátesz kiszáradóban van
Egy másik Noé bárkája, avagy felkészülés?
God bless Amerika
Németh Sándor: ÉBRESZTŐ!!!
Töröljük el a készpénzt! – javasolja ismét a Financial Times