Főoldal

    Események

    Felvételek

    Cikkek

    Galléria

    Hitvallásunk

    Online Biblia

    Vendégkönyv

    Facebook

    BejelenkezésNémeth Sándor: ÉBRESZTŐ!!!

Nem kell várni 30-40 évet, hogy Európa iszlám kontinens legyen! A kereszténység a legüldözöttebb vallás ma! Népirtás zajlik a keresztények között, a számok ezt mutatják. Feleségemmel beszélgetve erről, nyugtalanná vált a szellemünk, és mély fájdalom jött létre bennünk. NEM ÉRTEM, MIÉRT ALSZANAK A HÍVŐK? NEM ÉRTIK, NEM LÁTJÁK A HELYZETÜKET? Felszólítalak, hogy újítsd meg az Istennel való kapcsolatodat! Imádkozz! Kiálts Istenhez! Isten haragja érzékelhető! Eddig nem vettem komolyan a „négy véres hold” elméletet. De: el kell mondanom, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy van jel benne! Nagy hiba, ha ilyen jelekre nem figyelünk! Idén a negyedik veres hold szeptember 29.-én lesz! Szeptember 13. pedig az elengedés éve fejeződik be Izraelben! Nagy ünnep ez! Napfogyatkozás is lesz azon a napon. Egyértelmű, hogy a világban felgyorsultak az események. Az utolsó három elengedés-esztendő, és az év folyamán történt események:

- 2001: - Szeptember 11. (WTC lerombolása)
- 2008: - nagy gazdasági világválság
- 2015: - Most itt van a menekült-helyzet, az Iráni megállapodás, a melegházasságok engedélyezése, mi jön még??? Az első három azt jelzi, hogy ha ennél rosszabb jön – elindul az apokaliptikus világ.
Ma ilyen idők vannak. Isten népének föl kell készülnie a kemény megpróbáltatásokra.

Vége a kényelmes keresztény életnek! Magyarországon, vagy Európában ne gondolja senki, hogy olyan lesz a szeptember, mint volt a július! Visszavonhatatlan változások történnek a jövőben! Nem lehet újabb szakadékokat létrehozni, sőt föl kell számolni a meglévőket. Küzdeni kell a bűn ellen az egyházon, a gyülekezeten, a családon belül, és egyéni szinten is. Különben Isten haragja jön rád. Nem ijesztgetés ez, csak egyet akarok vele elérni: ÉBRESZTŐT! Be kell menni az Úr sátorába, imádkozni kell, sírni kell, könyörögni kell! Nem lehetetlen Európában egy hatalmas kultúraváltás! Helyre kell állítani a szellemi, erkölcsi, igei, doktrinális egységet!

2015. augusztus 15.-Prédikáció részletMegjegyzés: nem saját írás, az eredeti cikk itt található .


Dátum: 2015.09.13 19:26:49
Idők jelei

Iszlám Európai elterjedése
Biblia álláspontja a melegekről?
Vallások egyesítése a világbékéért, Man Hee Lee
Az Új világrend hamisprófétája
Az Eufrátesz kiszáradóban van
Egy másik Noé bárkája, avagy felkészülés?
God bless Amerika
Németh Sándor: ÉBRESZTŐ!!!
Töröljük el a készpénzt! – javasolja ismét a Financial Times