Főoldal

    Események

    Felvételek

    Cikkek

    Galléria

    Hitvallásunk

    Online Biblia

    Vendégkönyv

    Facebook

    BejelenkezésVallások egyesítése a világbékéért, Man Hee Lee
Man Hee Lee (született szeptember 15, 1931) egy világbéke aktivista aki a világ vallásait (iszlám, katolikus, zsidó, budhista stb) egyesíti a világbéke miatt, bibliai szemináriumokat tart szerte a világon.
Megalapította és máig elnőke a Heavenly Culture World Peace Restoration of Light (HWPL - Mennyeikultúra a Világbéke és a Fény Helyreállítására), több mint 70 országban tartott tárgyalásokat a békéért, aláírásaikat begyűjtötte és 2014 -ben megszervezte a World Alliance of Religions Peace (WARP - Világ Vallásainak Szövetsége a Békéért).
1984 alakította meg a gyülekezetét Shincheonji - Church of Jesus, the Temple of the Tabernacle of the Testimony, magyarul Új Mennyország, Új Föld - Jézus Egyháza, a Megnyílatkozás Temploma Hajléka.

Man Hee Lee saját szavaival egyesíteni akar minden felekezetet és felajánlani az igaz istennek, de melyiknek ha mindegyik vallásnak van egy istene?
Kétszázezer vezető (vallási és politikai) jelent meg a 2014-ben Koreában a több napos béke találkozon, a Föld összes országából és felekezetéből, hatalmas támogató csoporttal, kihírdete a világbékét, a mennyek hírvivőjének hívja magát és a kinyílatkoztatás és a béke eljövetelét hírdeti.

Megjegyzés: érdekes, hogy kihírdeték a világbékét 2014-ben az aláírások után, de mégis az ISIS tombol, EU csak egyre jobban fegyverkezik és készülődik...
A vallások kezdenek összemosodni Koreában, sok keresztény vasárnap keresztény istentiszteletre jár, hetközben meg budhista vagy épp jövendőmondókhoz de a New Age alapú gyülekezetek is vannak szép számmal.


Az igazi béke csak a Jézus visszajövetele után fog lenni, de akkor most mi is van? valamilyen indokkal egyesíteni kell a vallásokat, amíg nincs valamilyen egységesebb vallás addig az új világrend nem lehetséges, ennek lesz feje az Antikrisztus és ezért lesz bevezethető a fenevad bélyege.

Végül ki hódol be a másiknak?
Teljesen mindegy de a lényeg, hogy egy célt szolgálnak és valahol találkozni fognak az ő útaik.

Egyéb érdekességek,Man Lee azt jelenti, hogy fény vagy felvilágosító; mennyeihírvivőjének és vígasztalónak (Comforter) hívja magát és a Mennyeifény a Világbéke Helyreállításáért mozgalom neve hasonlóan egy igeverset sugal nekem:

2Kor 11:
14. Nem is csoda, mert maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát.
15. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat; de a végük cselekedeteikhez méltó lesz.2014 -es találkozóról készült videó
WARP Summit Promotion Video
Egyik saját videójuk


Kapcsolodó videók és informásciók angolul Lee Man Hee -ről:
http://shinchonjiandthebible.blogspot.ro/
https://www.freedomofmind.com/Info/infoDet.php?id=692Dátum: 2015.09.19 12:51:28
Idők jelei

Iszlám Európai elterjedése
Biblia álláspontja a melegekről?
Vallások egyesítése a világbékéért, Man Hee Lee
Az Új világrend hamisprófétája
Az Eufrátesz kiszáradóban van
Egy másik Noé bárkája, avagy felkészülés?
God bless Amerika
Németh Sándor: ÉBRESZTŐ!!!
Töröljük el a készpénzt! – javasolja ismét a Financial Times