Főoldal

    Események

    Felvételek

    Cikkek

    Galléria

    Hitvallásunk

    Online Biblia

    Vendégkönyv

    Facebook

    Bejelenkezés

Vendégkönyv
X
Név:

Email cím:

Szöveg:


Küld

Írok
Ildiko - 2011.12.20 11:13:43
Kosoznom a meghivast :) Kicsit nehezkes volna eljutni az alkalomra, mivel Nemetorszagban elek mar lassan 2 eve :) De koszonom !! Udvozlom Szigeti Barnat es a tobbieket :) ha godnoljatok e-mailban kozlom a teljes nevem , ugy tudni fogjak sokan tolletek ki is vagyok :))
Varga Zsolt - 2011.12.18 19:30:26
@Norbert: Meg nem lehet eloben nezni, tervbe volt veve de meg nem jott ossze. Ki lesz irva amikor tudok tobb infot rola.

@Ildiko: Ha tudsz es van kedved mi minden vasarnap 4kor kezdunk. Boldog Aldott karacsonyt kivanunk mi is neked s csaladodnak!
Norbert - 2011.12.18 12:49:29
Sziasztok, volna egy kerdesem az istentiszteleteket elobe lehete nezni?
Ildiko - 2011.12.18 12:21:13
Javitott verzio.. Mert kertetek ra :) DE ez csak masolat a jegyzeteimbol...Ma egy olyan gyulekezet honlapjara tevedtem , ahol eddig meg nem voltam , vegig lapoztam a kepeket es azon kaptam magam , az arcomat ellepi a konny es egy mardoso hianyezret es fajdalom szur a melkasomba, ilyent akkor regen nem ereztem ...de most igen . Megtanitott Isten szeretni, megmutatta a szeretetet es azt is nem szemelyvalogato...HOl vagytok testvereim kikkel egyutt jutottam hitre?! HOl vagy te gitaros mosolygo arcu... te billentyus enekes, te angyalokrol beszelo.. hianyoztok, es ezt nem is tudtam csak most a kepeitek latva.. hisz testvereim vagytok es lehet en elfeljtettelek benneteket de a bennem lakozo SZellem soha, Szeretlek titeket , ahogyan az Ur is szeret titeket , nem tagadhatom meg azt aki ugyanugy elnyerte Krisztus Jezusban a megvaltast .SOha!! Bekes Boldog Aldott Karacsonyt Nektek!
Ildiko - 2011.12.18 01:20:29
Megneztem a kepeket...es regi arcokat latva, akikrol eddig nem is ereztem hianyoznak, valahogy eltuntetek de rajottem a szivembol nem lehet kitorolni beneteket, sem Barnat sem Belat vagy a tobbieket .. sokmindent ma mar mskeppen latunk sokan ...
Varga Zsolt - 2011.11.27 09:45:56
Megnyílt a vendégkönyv.
A hozzászólás csak később jelenik meg, biztonsági okkok miatt!